søndag den 23. januar 2011

Winter time is kjuge time!!!

Idag drog Ronny, Morfar og gæste stjernen Fætter Guf, til kjugekull. og traditionen tro, skal der gå så meget galt som overhoved muligt, inden man ankommer til THE boulder mecca.! Man skal Helst nå at komme ALT for sent ud af døren. glemme ting og køre tilbage efter dem (Ronny?!?!?!) og selvfølgelig misse afkørelsen på motorvejen.
Men hvad der var lidt unormalt ved denne tur derop var at musik valget endte med at blive utrolig gay!!

Men anyways, det første problem så skulle go down var 'det gåtfulla folk'. Det blev en meget sløv start, hvor jeg ikke rigtig kunne lave nogen af bevægelserne. men efter lidt arbejde, fik jeg fat i nye og bedre beta, også tog fart! bum bum bum, også hang jeg igen i de sidste 2 greb inden mantlen (hvor min hånd gled, sidste år) hælen op, lige ved at være der også, smutter hælen!!!! :@
bum bum bum, samme sted, hælen smutter igen!!! FUCK!
Efter nogle dårlige forsøg, lidt surmulen, grankogle kasteri og en masse cock, blev det tid til at sende. bum bum bum, samme sted som før, og BANG hælen bliver på og der blev sendt!!!

Næste problem der skulle nedlægges var Ferdinan, og her var det Fætter Guf der var angriberen. Efter en noget begrænset opvarming, var det tid til et skud, og var lige ved at sende i første forsøg på dagen, med metode 1. så kom han på en metode 2 og en metode 3. og efter en god pause, grankogle kasteri og en masse cock, var det tid til et forsøg.! og sender med metode 1, som var noget syg heelhooking!

Ronny havde valgt stå starten på Dukes Of Alba som hans projekt for idag, og efter en noget sløv og laaaaaaaaang start, fik han endelig sin Team sko på.
han virkede lidt rusten på problemet, men da han blev varm, kunne han holde sig på væggen i lidt længere tid, men fik desværre ikke sendt denne satan.!! Next time!

Peace out!

Det gåtfulla folket 7B from andreas larsen on Vimeo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar