lørdag den 1. januar 2011

2010

2010 var et år der bestemt stod i klatringens tegn. Det har været et af de år hvor vi nok har været mest afsted på klippe. Med ture til El chorro, Albarracin, Ceüse, Kalymnos, Göteborg og Kjugekull, har vi bestemt gjort vores for at komme på klippe. Med næsten 2 mdr afsted har vi alle udviklet os rigtig godt.
Morfar er begyndt at lukke 8a i andet skud, flashet 7c, en rute som Neil Grisham måtte se sig slået på, og viser bare generelt rigtig god styrke og ovrblik på klippen. Det giver god mening at han i sikker stil stod øverst på podiet til rute dm.
Ronny er der vel ikke så meget at sige til andet end han udvikler sig i øjeblikket med raketfart, han er blevet stærk, virkelig stærk. Med en iver for hele tiden at blive bedre og en træningsmængde der selv får kinesiske gymnaster til måbe, tror jeg roligt vi kan fovente meget mere fra hans side i det ny år.
Jeg selv fik brudt ind i 8. grad og etableret mig mere stabilt først som sidst i 7.grad. Det har bestemt været et år med udvikling og fremskridt. Med stadig mere motivation i posen skal der nok komme mere af i det nye år.

Af planer for det nye år, er der en tur til Fontainebleau i påsken hvor vi drager afsted med en masse af dem vi klatre med i PLØKS, og der bliver helt sikkert hygget igennem og trukket hårdt på den tur. Så ser frem til endelig at komme ned og mærke, på de blokke man har hørt så meget om. Derudover har Morfar og mig, et godt 5 måneders roadtrip til USA i støbeskeen som, formentelig kommer til at starte i September.

Så vi ser alle frem til 2011 hvor vi forhåbentlig får det endnu sjovere og bliver endnu bedre.

Choko out

Ingen kommentarer:

Send en kommentar