fredag den 9. september 2011

Parkinglot living






Så er vi sgu fremme og lever drømmen.

Det har været nogle lange dage hvor vi har skulle finde ud af hvordan USA fungere når man er kommet indenfor. Umiddelbart kan man komme rundt om de fleste ting som vi har troet var problemmer, heldigvis. Men intet er endeligt så det kan være den unge dame stadig kan nå at tages os grundigt bagfra.




Men indtil vi har fundet den rigtige bil er det spændene tilværelse. Der byder på en stort udbud af parkeringspladser og en masse tid på starbucks for at få internet. Men vi hygger med udsigten til bjergene og kan fornemme den storhedstid der venter os, først og fremmest i Boulder og siden vores hæder i Vegas. Det bliver fedt og vi er super psyked på snart at skulle have noget klippe i hænderne.



I vores jagt på den perfekt van har vi set lidt at af hver og fået snakket med mange forskellige mennesker, hvilket er rart at vi kan tale engelsk så der ikke er nogen sprogbarriere. Men klimakset kom igår, da vi havde fundet en passende bil som vi også havde fået ned i en fornuftig pris, valgte vi at slå til og give hånd på handlen. Så var det bare pengene vi skulle hæve også ville vi have et køretøj. Men heldigt for os på vej til banken gik bilen ud midt på motorvejen og efter at have prøvet lidt af hver uden held kunne sælger pænt få nøglerne igen. Irritende at være tilbage på market men virkelig heldigt at den ikke ventede en halvtime med at gøre det. Så havde vi haft problemer.




Så i en dejlig blød lænestol på starbucks sider vi nu og prøver at få styr på livet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar