fredag den 9. december 2011

Failure is part of the game - But it's not really failure!

Vi har nu forladt joes valley og det gik ikke som jeg havde håbet!
1 ud af 4 projekter blev lukket. jeg gav den alt hvad jeg havde, men det var bare ikke nok.
Men fik prøvet kræfter med noget rigtig hårdt og fedt og det er en del af målet med turen.

Alt i alt er joes valley et utroligt fedt sted, hvor alt er så simpelt som muligt. Der er gratis campering og en virkelig kort gåtur til boulderne og virkelig fed klatring i alle sværhedsgrader. Vi tilbragte ca. 4 uger i joes og nåede ikke at blive træt af det.

Klippen er lækker sandsten der er utrolig hård for fingerene, så efter en hviledag har man en god dag hvor man formentlig slider sine fingre op og næste dag forsøger man at klatre så godt som muligt med slidte fingre.

Vi er nu i Bishop og er gået fra sandsten til granit som er noget hårdere for fingerne,så efter kun 2 dage er de godt tyndslidte.
Vejret er skønt og dejligt varmt, især efter at have frosset i lang tid i joes, og klatringen er et scoop!

Klatring er noget anderledes end i joes, så vi skal lige vende os til den nye stil, der minder ret meget om kjuge, inden vi for alvor river bishop fra hinanden, for vi er virkelig virkelig syked!!!!
Vi har lavet den klassiske Iron man, som er en åbenlys travers som man skal klatre hvis man er i bishop.
også har vi arbejdet og sendt Iron monkey som er i samme stil som Iron man, bare sværere, længere og ligeså sweet! På den første dag fandt vi betaen, men efter en dags klatring og 15 graders sol direkte på alle grebene, fik vi den ikke lukket.
Næste dag fandt vi bedre beta og med skygge på grebene lykkedes det mig at lukke problemet, og Choko måtte se sig slået den dag men er syked for revenge!

Morfar

Morfar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar