onsdag den 12. oktober 2011

Worldcup klatre er jo herre små!

Den her går ud til danmarks to sejeste piger, Eva og Anna.



Følelsen af totalt afmagt og total brud på hvordan virkeligheden, nuet, skulle være, blev smidt i hovedet på os søndag morgen. Efter vi havde spist pandekager til morgenmad, var det vel som at få slag med den våde og kolde søndags berlinger, da vi kom frem til disken og fik at vide at der var totalt udsolgt til worldcuppen...!
Det blev kun lidt være af at man kunne høre publikum gå amok inde i hallen.


Det virkede ikke som en mulighed ikke at kommer ind men det var bestemt virkeligheden.

Men Emil og jeg kunne ikke tænke lige der, så vi er stadig lykkelige over at vi var på tur med Eva og Anna. For med deres snille, charme og urtroligt lækkert hår var det som om at billetterne var flød rundt omkring. Så før vi vidste af det havde de skaffet armbånd til os alle og vi inde. Vi var inde, altså på den rigtig sidde af døren, som at være en lille teenage pige til en backstreet boys koncert, på en måde lidt som en drøm, men de havde sgu gjort hvad der syntes umuligt.


Konkurrencen bød på massere af show, spænding og super fed klatring. Så med en super fed weekend og aften kørte vi til Rifle igen.


Mens vi har været væk, 5 dage, er det godt nok blevet koldt her. Vi er gået fra shorts og klipklapper, til lange underbukser og morgenfrost. Vejret er virkelig omskiftelig her så vi håber på et temperatur opsving snart.


Folkene er blevet nogen færre i dalen, men vi pakker os godt ind og kæmper videre på ja noget fandens fed klippe. Selvom det kan være hårdt at tænke på at der er noget varmere i Spanien lige nu.


Choko

Ingen kommentarer:

Send en kommentar